Profile

Cover photo
Reuslanparty Oficial
Worked at Associació de Cibervoluntaris de Catalunya - CIBERCAT
8 followers|47,023 views
About
Story
Introduction
Reus sempre ha estat una ciutat social, dinàmica i amb impuls que no ha volgut perdre l'oportunitat, impulsant les noves tecnologies i fent polígons per atraure a noves empreses. Reus no ha perdut el temps, per a que una altra ciutat catalana prengués la iniciativa, ha volgut connectar amb el nou model de la joventut que se està preparant per la entrada total de les noves tecnologies a la vida quotidiana.

Aquest tipus d’esdeveniment es troba en auge i acostuma a tindre un gran pes mediàtic. En una zona com el Camp de Tarragona amb més de 300.000 habitants, la demanda de lan parties és molta, és el moment de recolzar a Reus i poder despuntar, per un motiu més, de nou en el mapa de les grans ciutats.

Seguint aquest esperit, en 2004 va néixer la idea de fundar l'Associació d'Aficionats a la Informàtica del Camp de Tarragona (AAICT), formada per un grup de joves amb un ampli coneixement de las noves tecnologies i molta iniciativa. Gràcies a aquesta  associació va néixer la primera Reus Lan Party que es va celebrar l'any 2005 i que va obtenir un aforament de 400 participants, convertint-se en la seva primera edició. en la major party de Catalunya.

Amb el mateix ímpetu i no solament augmentant l'aforament, sinó també millorant el servei, va arribar a l'any següent la Reus Lan Party 2006. Amb un aforament de 700 persones es va consolidar com la tercera major party d' Espanya. En la tercera edició es va superar els 1.200 participants. En aquesta edició, la repercussió mediàtica va arribar a la premsa i televisió d’àmbit nacional e internacional, allotjant fins i tot a participants de l’estranger.

La setena edició, Reus Lan Party 2011 es celebrà al Abril de 2011 a Tecnoparc, el Palau de Fires i Congressos de Reus. L'esdeveniment tindrá un aforament per a 500 participants, els quals podran gaudir de tots els serveis: seguretat, climatització, bar, entreteniment, menjador, etc.

Durant l'event es duran a terme conferències, taules rodones, tallers, concursos, tornejos dels jocs més populars, així com també activitats a l'exterior del pavelló.

Us esperem a RLP'11 en la seva 7ª Edicio. 

 
Què és una lan party?

Les lan parties són reunions d'aficionats a la informàtica, reunits en un mateix espai, interconnectant els seus propis ordinadors durant uns quants dies. Existeixen diferents nivells, des de els quatre amics que es reuneixen en un garatge per fer unes partides durant unes hores, fins les de milers de persones.

 

Què es fa?

En una lan party es duen a terme competicions dels jocs més populars del moment, es fan conferències que poden abrasar diferents branques de la informàtica i les noves tecnologies, tallers i sobretot es formen llaços d'amistat que demostren que la informàtica pot ser també un medi social i de relacions humanes.

 

Quant duren?

Acostumen a durar tot un cap de setmana ininterromput, de divendres a diumenge; encara que les de major renom i aforament arriben a durar alguns dies més, arribant fins i tot a una setmana sencera.

 

Què s'ofereix als participants?

Als participants se'ls ofereix un lloc a on realitzar l'esdeveniment, que estigui preparat amb cadires i taules, una xarxa elèctrica i de xarxa habilitada per poder connectar els seus ordinadors, competicions, premis, un espai a on poder dormir, neteja, seguretat, ambulància, servei de cafeteria, càtering, etc.


Bragging rights
La millor Party de Catalunya
Work
Occupation
Afecionats a la Informàtica
Employment
  • Associació de Cibervoluntaris de Catalunya - CIBERCAT