Profile

Cover photo
Keepersscholen.nl Westelijke Mijnstreek
813 views
About
Story
Introduction

Keepersscholen.nl is clubonafhankelijk en voorziet in de behoefte van professionele techniektraining voor de (jeugd)keeper in de regio. Bij de eigen vereniging kunnen de keepers vaak alleen maar meedoen met de voetballers en worden veelal als schietschijf gebruikt tijdens de diverse afwerkvormen op het doel. In het algemeen ontbreekt bij de clubtrainingen de specifieke focus op het keepersvak en de daarbij behorende trainingstechnieken. Onze opleiding vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club.

De opleiding bestaat uit losse blokken, zogenaamde modules, van 12 trainingen. De kosten voor de cursus dienen vooraf betaald te worden. De volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen bepaalt de plaatsing. Er zijn per locatie slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Iedere keeper en keepster vanaf 8 t/m 18 jaar, kan ongeacht zijn of haar niveau, meedoen! Een topkeeper uit de Eredivisie zal eenmaal per seizoen (najaars-/voorjaarscursus) een gasttraining verzorgen.

De doelstelling van Keepersschoelen.nl is dat elk kind zijn (of haar) persoonlijke top-nivo moet kunnen bereiken. Regelmatig worden deelnemers gescout door BVO’s tijdens de trainingen van onze scholen. Zo zijn er al deelnemers naar SC Heerenveen, SC Cambuur en NAC Breda vertrokken, mede dankzij de gerichte trainingen op de scholen.

We werken in kleine groepjes onder leiding van enthousiaste en gekwalificeerde trainers op prima lokaties in heel Nederland en Belgïe. Alle trainers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring als keeper en als trainer. Elke school staat onder leiding van trainers die jarenlang met mij hebben samengewerkt en zodoende uitstekend in staat zijn mijn trainings-filosofie tot in de details uit te dragen!

In het techniekgedeelte van de scholen, staat 'het aanvallen van de bal' centraal. Simpelweg betekend dit: zo vroeg mogelijk in balbezit komen. Uiteraard komen tijdens de cursussen ook alle andere belangrijke aspecten van het keepen aan bod.

 

Links