Profile

Cover photo
Beauty Medical Estetic
Works at Beauty Medical Estetic
Lives in Tirana
7,410 views
About
Story
Introduction
Per kujdesin e bukurise dhe shendetit tuaj njekohesisht, Beauty Medical Estetic sjell ne Shqiperi produkte Gjermane, me perberes natyrale si vajera bimore, ekstrakte farerash bimore dhe shume perberes te tjere natyrore. Produktet adresojne kryesisht trajtimin e lekures, por njekohesisht kryen edhe kurimin e saj. Nderkohe, eksluzivisht, Beauty Medical Estetic sjell per here te pare ne Shqiperi zgjidhjen e perhershme te problemeve te thoit, si pershembull hyrja e thoit ne mish. Teknologjia me e fundit Gjermane, mundeson qe me anen e nje proteze, te drejtohet pergjithmone drejtimi i rritjes se thoit rrenjesisht, duke mos lejuar perseritjen e problemit te thoit tuaj. Kjo metode, konkuron metoden e operimit qe eshte praktikuar si metoda me e thjeshte, duke garantuar zgjidhje te perhershme te problemeve me thonjte: pa dhimbje, pa krijuar bezdi ne veshjen e kepuceve apo corapeve dhe mbi te gjithave, per nje afat kohe relativisht te shkurter. Besoni ne kete mrekulli!
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Tirana
Previously
Tirana - Germany - Albania
Work
Occupation
Doktor
Employment
  • Beauty Medical Estetic
    Doktor, present
  • Suda
Basic Information
Gender
Female
Other names
Hyrja e thoit ne mish, semundjet e thonjve, KURIM, TRAJTIM, SHERIM TE; 1- Hyrja e thoit ne mish 2-Sherimi i kallove ne kembe 3-Mykun e thonjve 4-Themra te cara, te infektuara 5-Djersitjen dhe eren e pakendeshme te kembeve 6-Produkte speciale per kembe te ftohta dhe te nxehta 7-Produkte per rrudhat e gjurit dhe ngjyren e erret te tij 8-Produkt ideal PROPOLIS-Balsam-Qumesht, Per lekuren me probleme si, Pucra, Te Thate, Trajtim pas Kimioterapise