Profile

Cover photo
Magyar Mulatós Zenék Mulass Hajnalig
744,892 views
About
Story
Introduction

Elindítottuk Magyarország 2 legnagyobb tehetségkutató versenyének információs portáljat: Megasztár kontra X-faktor. Ezzel párhuzamosan, illetve utána beindult a Való Világ is. A linken a villa eseményeit olvashatod.

Új lapok a láthatáron:

Ha szereted az igazi, talpalávaló magyar mulatós zenéket, látogasd meg a következő oldalt, és mulass hajnalig:

Mulatós-zene.hu

Az oldalon a következők találhatóak (csak a teljesség igénye nélkül)

Ha többet akarsz tudni, látni, hallani, és érezni, akkor nosza, kattints a linkekre.

A népszerű mulatós zenei portált érdemes gyakran látogatni, ugyanis folyamatosan frissül rajta a tartalom, folyamatosan kerülnek fel újabbnál újabb zenék, videók, zenekarok.

Az igazi tradícionális mulatós zene újra reneszánszát éli Magyarországon. Te se maradj ki a jóból, csatlakozz a közösséghez, oszd meg te is gondolataidat, véleményeidet a mulatós zenék kapcsán.

Új oldal indult lakodalmas-zene pont hu néven, ahol a legtöbb mulatós zenei és lakodalmas zenei weboldal megtalálható, ugyanis egy zenei gyűjteményről van szó. Ha mulatós zenész után kutakodik, kattintson az előbbi linkre.

Lakodalmas és mulatós zenekarokat találhat szintén a linkre kattintva, ahol a zenészek, együttesek és előadók leírással, képekkel, és demó zenékkel is rendelkeznek. Ha valamilyen zeneszolgáltatásra van szüksége, akár azonnal ajánlatot is kérhet tőlük.

További zenei témájú weboldalak gyűjteménye:

Azt hiszem, hogy ennyi hasznos és releváns zenei oldal ritkán van egyetlen helyen. Remélem, tudtam segíteni a zene tájékozódásában, és megtalálja, amit keres

Üdv.: zenet.hu

Links